2019. jún 15.

László Győző lehet az MSZP polgármesterjelöltje Szombathelyen

írta: vasivasmacska
László Győző lehet az MSZP polgármesterjelöltje Szombathelyen

Miközben Neményt lecserélnék László Győzőre, információink szerint Farkas Balázs, a Nyugat Rádió, a Nyugat.hu és a Savaria Fórum egykori, az Úgytudjuk.hu jelenlegi főszerkesztője lehet az LMP polgármesterjelöltje Szombathelyen. 

bazsi.jpg

Nyilván a fenti mondatoknak nincs semmi realitásuk. Ugyanannyira fakenews, ahogy kezdettől fogva az is az volt, Király Gábor lesz a Fidesz polgármesterjelöltje Szombathelyen. Mi, akik folyamatosan beszélgetünk helyi fideszesekkel tudjuk, hogy ez fel sem merült. Ennek ellenére a szocik szereztek maguknak egy újságírót, Spirk József személyében. Spirk egy olyan "tényfeltáró" valaki, akinek korábban azért kellett az indextől távoznia, mert olyan ordas hazugságokat sikerült állítania, hogy az még az ottani lap szellemiségébe sem fért bele. Spirk nagy elánnal megírta a Király Gáboros sztorit úgy, hogy vélhetően nem kérdezte meg sem az érintettet, sem a helyi Fidesz vezetőit. Pedig ha megkérdezte volna, kiderült volna, hogy ahogy Farkas Bazsi, úgy Király Gábor sem lesz a Fidesz polgármesterjelöltje Szombathelyen.

Ezt fejelte meg aztán Szombathely Karácsony Gergelye, azaz a buta tekintetű Nemény András, aki Facebook postban osztotta meg a Farkas Bazsi által írt cikket: Nem kér Király Gábor a Fideszből. Azt sugallta, hogy a kormánypárt nagyon bajban van, és nem találnak polgármesterjelöltet. 

Ma pedig Farkas Bazsi megírta az újabb cikkjét: Amiben azt sugallja, hogy óriási baj van a Fidesznél, mert nem találtak polgármesterjelöltet. Ez persze nem igaz.  A metódus egyszerű: A helyi kommunisták (Farkas Bazsi, Nemény, Czeglédy, stb.) azt a taktikát választották, mint 2010-ben és 2014-ben. Mindkét választások idején eljátszották ugyanezt, bedobtak jelöltneveket, fals infókat, és próbálták elhinteni a szombathelyieknek, hogy bajban van a Fidesz.

Valójában azonban a kormánypárt nem így működik. A Fidesz egy nagyon tudatosan működő, professzionális szervezet, ahol különböző szinteken vannak döntéshozatalok. (Ezért sincsenek olyan jelenetek, mint pl. mikor Karácsony Gergő megtudja, hogy már nem ő a DK jelöltje.) Mi biztos forrásból úgy értesültünk, hogy a Fidesznek hosszú idő óta változatlan a polgármesterjelöltje, személyét a párt minden szintű vezetőtestülete jóváhagyta, és szinte biztos, hogy győzni fog. Ja és persze nem Király Gábor, nem László Győző, és nem Farkas Bazsi.

Minden más városi pletyka, kommunista propaganda, tudatos félrevezetés. 

Szólj hozzá