2019. már 19.

Miért nyírja ki magát a szombathelyi Jobbik?

írta: vasivasmacska
Miért nyírja ki magát a szombathelyi Jobbik?

A Jobbik szombathelyi szervezetének története a végéhez közeledik.


A megszűnés útján feltartóztathatatlannak tűnő sodródást jól mutatja, hogy az a Balassa Péter, aki jobboldali emberként meghatározva önmagát pár hónapja még fogadkozott, hogy “ő aztán sosem fog össze a szemkilövetőkkel”, most folyamatosan egy gyékényen árul a bevándorláspárti Nemény Andrással.

21596_img_0359.jpg
A kaméleonként színét változtató Molnár Miklós áruló, ezért hatásköreitől megfosztott alpolgármesterrel együtt szavazatukkal segítik a Szombathelyt egyszer már hatalmas adósságba, csődközeli helyzetbe vivő baloldalt választás megnyerése nélkül a hatalomhoz férkőzni.


A Jobbik a hírek szerint nem indul önállóan az őszi önkormányzati választáson sem, hanem belesimulva a bevándorláspárti szivárványkoalícióba, talán kikuncsorog magának végül egy listás helyet. Persze, hogy Balassa Péter számára, aki eddig minden választást csúfosan elveszített Szombathelyen, ahol csak indult. Megjegyzem: Nemény András is pont akkora lúzer, mint Balassa. No de Balassa nem azért lett a Jobbik helyi vezére, hogy sorozatos kudarcai ellenére ne kaparjon ki magának kényelmes, jól fizető politikai állást! Csak dolgozni ne kelljen egy rendes munkahelyen...

 

nemenyjobbik.jpg


A teljes önfeladás legszembetűnőbb, egyben legszégyenletesebb jele nemzeti ünnepünkön, március 15-én tűnt fel sok szombathelyinek: példátlan módon a Jobbik volt az egyetlen parlamenti párt, amelynek helyi szervezete nem koszorúzott a városi ünnepségen. Sőt, egyetlen jobbikost sem láthattunk a műsor alatt sem.


Egy magát nemzeti pártként meghatározó, egykor szebb napokat látott politikai szervezet, amelyik nem tűzi ki a kokárdát a szíve fölé, és nem hajt fejet 1848. március 15. és dicsőséges szabadságharcunk hőseinek magasztos emléke előtt...


No comment. Ez mindennek a legalja. Ez a vég, kedves szombathelyi jobbikosok, főleg Balassa Megélhetési Péter. Mit gondoltok: a szavazóitok vakon követnek majd titeket az erkölcsi megsemmisülésbe? Azt gondoljátok, hogy majd a ti két szép szemetekért, no meg Balassa Megélhetési Péter havi pénzikéjéért arra a Nemény Andrásra szavaznak majd, aki nyíltan kimondta, nem kertelt: ő bizony nem tekinti problémának a bevándorlást, és különben is: a Brüsszel által ránk erőltetni kívánt felső korlát nélküli, a bevándorlók automatikus  szétosztásán alapuló kvóta egy remek megoldás?!


Hogy tudsz a tükörbe nézni, Balassa Péter? Milyen érzés megtagadni mindent, amiben állítólag hittél korábban? Szégyelld magad, Balassa Péter!

Szólj hozzá